آیا همسرم میتواند بعد از ۱۴ ماه بخاطر این مسئله شکایت نماید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۶ #15221159

سلام
در پرونده ورود به عنف به منزل ضرب و شتم از سه نفر شکایت کردم که دادگاه رای قطعی به محکومیتشان داده ، و شاکی پرونده فقط من بودم ، متاسفانه در این جرم طبق فیلم ضبط شده توسط همسرم به او هم حمله و هتک حرمت شده و فیلم گویای حمله شخص مجرم به سمت دوربین در دستان همسرم و صداهای فریاد در فیلم مبنی بر ضرب و شتم و فرار همسرم آشکار میباشد،متاسفانه عدم مشاوره من باعث شد که موقع تشکیل پرونده در شکایتم همسرم را بعنوان شاکی در پرونده مطرح نکنم
همچنین موضوع حمله و هتک حرمت به همسرم در شکوائیه پرونده خودم مطرح بود، البته نه به عنوان شاکی از سوی همسرم ،و در رای صادره هیچ اشاره ای به آن نشده
اگر همسرم بابت حمله و هتک حرمت و ضرب و شتم بدون اثر شکایت کند احتمال دارد که پس از بررسی از سوی دادگاه اقامه مجدد دعوا محسوب شود و به این شکایت رسیدگی نشود ؟
باتشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همسر شما می توان شکایت نماید و ارتباطی با شکایت شما ندارد و ایشان نیز به طور جداگانه حق اقامه دعوا دارد

سلام. بله بااستناد به دلایلتان قابل پیگیری است....

باسلام و درود بله ایشان امکان شکایت مجدد را دارد.

بله امکانپذیر می باشد .

بله امکان شکایت مستند ب ادله و شواهد برای موارد مذکور وجود دارد و دادگاه رسیدگی خواهد کرد وفق مستندات

با سلام،بله امکانپذیر است.

با درود
بلی میتوانند طرح دعوی کیفری کنند، حتی بجهت ضرب و شتم بدون اثر بر جای مانده