مالکیت در تجمیع پلاک های ثبتی و نوسازی آن به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۸۸ #15137

ملکی را با درخواست مالک مجاور، پروانه تجمیع و نوسازی ازشهرداری گرفته و نوسازی کرده ایم ، حالا مالک ملک مجاور می گوید باید هرکس واحدهای سمت ملک خود را بردارد ( هر طبقه 2 واحدی است ) و باتوجه به کیفبت و نقشه واحدها و محل راه پله و .... من مخالفت کرده ام .و او تنظیم سند مشاع ( 3 دانگ - 3 دانگ) را منوط به این توافق کرده است .و همچنین تعدادی از واحد های سمت ملک خودش را بدون اطلاع اجاره داده است .

1- آیا با تجمیع پلاک های ثبتی هرکس درسمت خود سهم دارد یا درکل زمین شریک می شویم؟
2-آیا با توجه به اتمام نوسازی ساختمان متوانم اورا ملزم به امضای سند مشاع بکنم ، بدون توافق نامه و تقسیم نامه ؟
3- آیا می توانم از اوبدلیل اجاره واحدها بدون رضایت از من ، شکایت کنم و با درخواست تخلیه کنم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هر کس به میزان سهم خود در زمین سهم خواهد داشت و باید تقسیم نامه برای ملزم کردن او به امضای سند مشاع نمایید. چون پلاک های ثبتی به ترتیب و در مجاورت یکدیگر شماره گذاری شده اند این گونه پلاک ها یکپارچه سازی راحتی را سامان می بخشند و از درهم پیچیدگی و بی سرو سامانی جغرافیای ثبتی جلوگیری می کند .

موفق باشید