در مدت حبس تعلیقی نباید جرم جدیدی مرتکب شد یا اگر جرمی قبلا مرتکب شده باشیم و الان اون هم حکم تعلیقی باشه تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۳ #15115356

من یه حکم یکسال حبس تعلیقی به مدت یکسال دارم و در پرونده ی دیگری که روند رسیدگی اش طول کشیده و جرم اش برای قبل از حکم تعلیقی قبلی هست ۹۱ روز حبس رو سه سال تعلیق دادن.
الان میخواستم بدونم من در یکسال تعلیق نباید جرم جدیدی مرتکب میشدم؟
یا اینکه این حکم هم تاثیر میزاره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ملاک قانونی، ارتکاب جرم در زمان مدت تعلیق است

ملاک : ارتکاب جرم دردوران تعلیق است

اگر شعبه متوجه تعلیق قبلی شما شود بایستی حبس را بکشید

در صورت ارتکاب جرم جدید تعلیق منتفی می‌شود همچنین در صورت آگاهی شعبه از وجود محکومیت تعلیقی سابق که مدت تعلیق آن اتمام نیافته نیز تعلیق منتفی و حبس اجرا می‌شود.