حکم دادگاه که قرار تامین خواسته صادر نشده؛ میتواند درخواست جلب بدهکار را بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #15070965

حکم دادگاه آمده که خواهان درخواست تامین خواسته نکرده و دادگاه هم قرار برایش صادر نکرده آیا خواهان میتواند درخواست حکم جلب بدهکار را بخواهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا صدور رای قطعی امکان جلب وجود ندارد و تامین خواسته برای توقیف موقت اموال است

درود
بعد از صدور حکم محکومیت قطعی اگر محکوم به را نپردازید می توانند جلب بگیرند در حال حاضر امکان جلب نیست.

درود بر شما، تا صدور حکم قطعی و اجرائیه، امکان جلب وجود ندارد.

برای قرار تامین خواسته جلب صادر نمیشود و جلب فقط پس از صدور رای و اجرائیه قابل درخواست می باشد .

با درود
تا صدور رای قطعی، و محکومیت و طی مدت قانونی امکان جلب نیست (در دعوی حقوقی).

تامین خواسته برای توقیف اموال است هرگاه در حکمی محکوم شدید و از اجرای حکم استنکاف کنید دستور به جلب صادر میگردد و یا در دادسرا حاضر نشوید جلب صادر میگردد.

سلام خیر به هیچ عنوان.