رای صادره برای ملاقات هم گفتن تاریخش یکساله گذشته؛ دوباره باید از اول پیگیر رای ملاقات بشم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۰ #15065927

سلام. وقتتون بخیر
شوهرم خارج کشوره پسر دوسال و نیمه من به علت نداشتن استطاعت مالی دست خانواده شوهرمه.. حق ملاقات هفته ای دو روز رو از دادگاه گرفتم.. و یکساله به همین منوال در مرکز مهر بچه رو میاوردن.. حالا پدرشوهرم فوت کرده و دیگه اجازه ملاقات نمیدن .. اون رای صادره برای ملاقات هم گفتن تاریخش یکساله گذشته ..
با توجه به اینا .. دوباره باید از اول پیگیر رای ملاقات بشم یا بگم همون رای صادره در مورد ملاقات رو تمدید کنن!!
سوال بعدیم اینکه اگه روندش طول میکشه درخواست ملاقات فوری هم بدم ..
سوال سومم اینکه.. درخواست حضانت دادم مشاوره هاشم رفتم .. ولی با توجه به شرایطم پشیمون شدم چیکار کنم حالا؟ چیکار کنم نمیخوام پیگیری بشه

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا باید دادخواست دستور فوری مبنی بر ملاقات فرزند و پس از آن دادخواست ملاقات هم می توانید ارائه دهید و همچنین دادخواست حضانت خودتون هم با ثبت لایحه مبنی بر استرداد دادخواست حضانت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مسترد نمایید.

سلام
دستور موقت ملاقات فرزند را می‌توانید از دادگاه تقاضا نمایید.
اگرازحضانت منصرف شده اید پیگیری نکنید.

سلام و درود، شما‌ می‌توانید ضمن انصراف از پیگیری‌ دعوای حضانت ، از مرجع قضایی درخواست صدور دستور موقت جهت ملاقات با فرزند نمایید؛ آرزوی بهروزی.

با سلام
اولا برای اخذ دستور موقت برای ملاقات میتوانید اقدام نمایید
دوما در صورتی که شما اقدام برای حضانت ننماید دادگاه شما را به اجبار و فشار برای حضانت نخواهد نمود

شما می توانید مجدد دادخواستی مطرح کنید چون احتمالا پرونده مختومه شده باشد واینکه میتوانید درخواست دستور موقت دهید مبنی بر ملاقات فوری و نیزاگر هم دارای صلاحیت باشید دادخواست سلب حضانت را بکنید

با سلام
می توانید درخواست ملاقات بدهید واگر نمی خواهید حضانت را قبول کنید می توانید به دادگاه مراجعه کرده ودرخواست حضانت را لغو کنید

دستور موقت ملاقات فوری فرزند را از دادگاه بخواهید