در صورتی که در مورد محل ملاقات فرزند با همسرم به توافق نرسیم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #15062363

سلام خسته نباشید چند بار گزارش کلانتری بردم دادگاه قاضی هیچ برخوردی باهاشون نکرده. فقط گفته این دفعه رای میده توافقی قرار بذاریم که بچه را ببینم به خانمم گفته اگه مانع ملاقات بشه بچه را میگیرند تحویل من میدهند. خانمم توافقی هر جا نمیاد میگوید کلانتری من دفعات قبل همکاری کردم همه جوره کنار اومدم.حالا اگه حاصر نشود من جایی رو مشخص کردم نیاد چی میشود ممنونم از لطفتون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید از طریق دادگاه تقاضا نمایید که مل دیگری را تعیین نماید و در این صورت اگر زن امتناع نماید با اطلاع به دادگاه، قاضی نسبت به سلب حضانت تیین ناظر برای انجام امر اقدام خواهد نمود

با سلام این موضوع با توافق طرفین قابل حل وفصل است. در صورت عدم توافق محل تعیین شده از سوی دادگاه برای ملاقات ملاک عمل خواهد بود.

با سلام
دادگاه مکانی را تعیین میکند و درصورتی کههریک از زوجین از آوردن فرزند امتناع کند طرف مقابل از طریق مراجع قضایی میتواند اقدام کند.

اصل بر توافق است درغیر اینصورت دادگاه محل ملاقات فرزند را مشخص میکند

با سلام ووقت بخیر
زوجین حسب توافق میتوانند جایی را برای ملاقات فرزند انتخاب کنند و درصورت عدم توافق دادگاه مکانی را تعیین میکند و درصورتی کههریک از زوجین از آوردن فرزند امتناع کند طرف مقابل از طریق مراجع قضایی میتواند اقدام کند.

سلام - اگر همسر شما از دیدن فرزندتان ممانعت میکند شما میتوانید با پلیس تماس گرفته و صورتجلسه ای را تنظیم نمایند و همچنین دو شاهد اگر همراه شما باشند زمانی می خواهید فرزند خویش را ملاقات کنید اگر همسرتان ممانعت کردند می توانند شهاهدین در جلسه دادگاه زمانی بخواهید از حق خودتان دفاع کنید حضور یابند و بیانات شما را تائید نمایند.