چرا دوباره این احضاریه امده و معنا و مفهوم این احضاریه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۸ #15008498

سلام وقت بخیر
شکایت خانوادگی خواهر از برادر صورت گرفته که با توجه به حرفهای متشاکی رفتار و برخورد قاضی نشان دهنده ی حمایت از متشاکی بود و نه شاکی. ولی بصورت لفظی چیزی بیان نکردند جز راهنمایی هر دو طرف و البته کمی سرزنش شاکی و در کل فقط شنونده بودند و گفتند مجبوریم به شاکی و شکایت ایشان رسیدگی کنیم و شما هم باید شکایت جداگانه ای بنویسید و در اخر از هر دو طرف امضا گرفته شد.
سوالات من این است اول اینکه چرا از هر دو طرف امضا گرفته شد؟
دوم اینکه چرا دوباره این احضاریه امده و معنا و مفهوم این احضاریه چیست؟

موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
ضمنا وفق ماده ۱۹۰ ق . آ . د . ک می توانید یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشید.
((عدم حضور جلب است))

یک نفر ضامن نیز همراه داشته باشید
لطفا به هر دو سوال پاسخ بدین
ممنون میشم سریع پاسخ بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱_صورتجلسه را در پایان جلسه ،شاکی و متهم وقاضی امضا می کنند و این روال قانونی صورتجلسه اظهارات طرفین می باشد
۲_این ابلاغ محرز میکند تا حدودی دلایل در پرونده علیه شما می باشدواین بار به عنوان متهم احضار شدید که در جلسه برای شما قرار تامین (احتمالا قرار کفالت)صادر خواهد شد..وباید ضامن همراه خود داشته باشید تا بازداشت نشوید.

سلام
در جریان رسیدگی کلیه صورتجلسات تنظیمی باید به امضا هر دو طرف دعوا برسد
ظاهرا طرف دعوای شما نیز اقدام به اقامه شکایت علیه شما نموده است و علت ارسال این احضاریه نیز حضور برای دفاع می باشد