اگر حکم شلاق اجرا شود، برایم سوپیشینه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۹ #15005933

سلام
سال ۹۵ به دلیل شکایت یک دختر به جرم جرایم اینترنتی و تهدید و پخش تصاویر و فحاشی و هر چیزی بگین بهم چسبوندن، دادگاهی شدم. ولی دختر رضایت داد، بعد دو تا حکم از دادگاه برام اومد، یکیش فکر میکنم دو سال زندان بود، یکیش هم ۵۰ شلاق، که بعد دیگه نه من پیگیری کردم، نه خبری شد، تا مرداد امسال، که خواستم سو پیشینه بگیرم و وارد سامانه ثنا شدم، متوجه شدم یه ابلاغ برام، اومده اجرای حکم، ۵۰ شلاق توی تیرماه امسال، یعنی بعد از سه سال و نوشته که اگه نرم حکم جلب میاد برام.
الان میخواستم بدونم چیکار کنم که شلاق نخورم و اصلا اگه برم برای سو پیشینه این داخلش هست و تا وقتی حکم اجرا نشده سو پیشینه نیست؟
اگه حکم اجرا بشه میشه سو پیشینه برام؟
از حکم دیگه که زندان بود هم، هیچ اطلاعی ندارم میترسم پیگیری کنم، شاکی هم رضایت محضری داده.
نمیدونم چرا اینقد عذابم میدن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اتهام تهدید از جرایم درجه پنج است و سابقه کیفری آن بعد از دو سال از اجرای حکم بی اثر می شود .

الان با توجه به گذشت زمان طولانی راهی که شلاق نخورید وجود ندارد
و سوء پیشینه هم ربطی به اجرا و عدم اجرای حکم ندارد