اجاره ملک مبله، انقضای قرارداد، ورود خسارت، عدم استرداد مبلغ ودیعه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۶ #14775552

با سلام و احترام خدمت وکلای گرامی، اینجانب یک واحد آپارتمان ویلایی مبله در اختیار یک فرد مجرد که به گفته خودش بازرس بود که در هفته فقط ۳روز اینجاست گذاشتم و ۶ماهه قرارداد بستم. بعد از ۶ماه پیامکی توافق کردیم که فعلا بمونه، بعد از مدتی از این‌طرف و اون‌طرف شنیدم که کارهای نادرستی انجام میده، وقتی کشیک دادم دیدم که خونه رو ساعتی به دختر و پسرها اجاره میده. خیلی حالم بد شد و گفتم تخلیه کن. بعد از چند روز که کلید رو داد، دیدم خیلی خسارت زده به خونه و داغونش کرده، من هم چک رهن رو که بیست تومن بود پاس نکردم و چون قفل رو شکسته بود و خودم به دستور بنگاه قفل دستی زده بودم، در رو باز کردم رفتم داخل و مشخص شد وسایلی از خونه ربوده شده. الان تکلیف آبروی رفته و خسارات وارد شده چی میشه؟ رفته از من شکایت کرده که بدون پاس کردن چک وارد خونه شده، در صورتی که قردادش تموم شده و هیچ قراردادی باهاش ندارم‌. چگونه می‌تونم حیثیت خودم و خونه رو پس بگیرم و مبلغ ودیعه رو هم ندم؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به خسارات وارده تامین دلیل اخذ سپس دادخواست دهید.

با سلام
دعوی مطالبه خسارت مطرح نمایید . همچنین میتوانید شکایت سرقت نیز مطرح کنید .

سلام رابطه قراردادی وجود ندارد پس ورود شما به منزل بلامانع است در مورد ودیعه و خسارت مطابق آنچه در قرارداد و عرف است می بایست اقدام کنید

یا سلام،ایشان می توانند با تامین دلیل تخلیه دادخواست استرداد ودیعه دهندشما نیز می توانیدبا تامین دلیل خسارت وارده را مطالبه نمایید.

با سلام
نسبت به خسارات وارده تامین دلیل اخذ و مستند به آن دادخواست حقوقی مطالبه خسارت به طرفیت وی مطرح کنید.

سلام اولا اینکه در ملکی که اجاره دادید چه اتفاقاتی می‌افتاده است از موجبات هتک حیثیت شما نیست که از این باب بخواهید اقدامی انجام دهید .
دوم با توجه به اتمام رابطه قراردادی، شما از حمایت‌های قانون اجاره سال ۷۶ محروم هستید.
پیشنهاد می‌شود که در برابر دادخواست طرف مقابل مبنی بر مطالبه ودیعه دادخواست تقابل اعلام وقوع تهاتر بدهید با این توضیح که ابتدا باید بتوانید ورود ضرر را بر مبنای نظریه کارشناس یا تامین دلیل ثابت بکنید و بعد از دادگاه صدور حکم مبنی بر اعلام وقوع تهاتر فی ما بین بدهی شما مبنی بر ودیعه و طلب شما مبنی بر خسارات وارده را بخواهید
یا اینکه ابتدا به موجب تامین دلیل از شورای حل اختلاف خسارات وارده به خود ملک را برآورد کنید سپس مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز کرده و آن را به موجب تامین خواسته توقیف کنید و در انتها از محل ودیعه توقیف شده طلب خود را وصول کنید.
که البته پیشنهاد می‌شود قبل از هرگونه اقدام حقوقی با وکیل دادگستری مشورت نمایید.

درود
بابت خسارت وارده از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید
دادخواست مطالبه وجه داده و رسید آن را پس از تودیع وثیقه نزد شورا ارایه دهید تا نسبت به مبلغ دادخواست توقیف گردد
پس از صدور حکم مبلغ خسارت قابل برداشت خواهد بود
متذکر می شوم قبل از تودیع وثیقه اجازه تصرف در ملک را ندارید