بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تبادل لایحه در تجدیدنظر

پرسیده شده ۳ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

سلام صبح شما بزرگواران بخیر در ۴ پرونده حقوقی که طرفین دعوی باهم شریک بوده اند و پرونده ها با هم رسیدگی شده بنده در یک پرونده خواهان بوده و رای به نفعم صادر شده و در دوتا که آنها خواهان بوده اند عدم استماع و بطلان زده و در یکی که با موضوع الزام به انجام تعهد در توافقات قبل بوده بوده رای به الزام به توافق داده اکنون سئوال ۱_ فقط بابت این رای الزام به توافق می توانم اعتراض کنم؟ ۲_در تبادل لایحه پاسخ به اعتراض احتمالی آنها اعتراضم را بدهم یا جداگانه؟ ۳_یکی از دادخواستهای آنها علیه بنده خروج اموال بدون اذن وسرقت بوده که بطلان دعوی صادر گردیده اکنون می توانم اعاده حیثیت وشکایت افترا نمایم؟
ممنونم از محبتتان

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شما می‌توانید نسبت به آرایی که علیه شما صادر شده در مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی کنید و برای آرای به نفع خود صرفاً در تبادل لوایح پاسخ دهید. همچنین در صورت انتساب جرم و با اثبات سوء‌نیت طرف مقابل، امکان شکایت افترا و اعاده حیثیت وجود دارد.

با این حال، امکان طرح شکایت جدید یا اقدام جداگانه، به ماهیت قطعی آرا و اثبات قصد مجرمانه در پروندهٔ شما وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه اعتراض به رای و شکایت افترا

نسبت به آرایی که به نفع شما صادر شده نیازی به اعتراض ندارید و فقط باید در زمان تبادل لوایح به اعتراض طرف مقابل پاسخ دهید. برای رای الزام به انجام تعهد که علیه شماست می‌توانید در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی کنید. درباره اتهام سرقت نیز اگر جرمی به شما نسبت داده شده باشد، در صورت اثبات سوء‌نیت شاکی می‌توانید به عنوان افترا و اعاده حیثیت شکایت مطرح نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۱۶ مشاوره موفق

با سلام،موضوع نیاز به بررسی دقیقتر دارد اگر رای علیه شما صادر شده در مهلت مقرر اعتراض کنید.اگر صرفا پاسخگویی به لایحه است در زمان تبادل لوایح پاسخ مناسب داده شود.۳- اگر جرمی به شما نسبت داده شده با اثبات سوء‌نیت به عنوان افترا و اعاده حیثیت می توانید شکایت کنید.

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۷۹ مشاوره موفق

سلام پاسخ اعتراض ایشان را طی لایحه ای مطرح نمایید و نیاز به ثبت دادخواست از جانب شما نمی باشد

امیر محمد کریمی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۵۷ مشاوره موفق

نسبت به رای های به ضرر خود میتوانید تجدید نظرخواهی نمایید و رای هایی که به سود شما صادر شده است قابل تجدید نظر از طرف مقابل شما می باشد.

دانیال تمیزالنیا ۳ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۹ · ۶۰۴ مشاوره موفق

رای که به نفع شماست نیاز به اعتراض ندارد ولی نسبت به بقیه که به نفع شما نیست میتوانید طرح دعوا نمایید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۴۶۰ مشاوره موفق

سلام...نیاز به بررسی مستندات می باشد

سعید قیطانی ۱۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
نیاز به بررسی مستندات می باشد

۵۳ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید