میخوام بدونم چقدر زمان میبره تا جلسه دادگاه با داور انجام شه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #14735186

سلام خسته نباشید من خانوم هستم و در خواست طلاق خلع دادم و تو جلسه اول دادگاه قاضی گفتن داور انتخاب کنید که ما از خود دادگاه در خواست کردیم که گفتن منتظر مسیج باشید

مشاوره حقوقی داوری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پروسه طلاق در دادگاه طولانی میباشد با تعیین داور از سوی دادگاه و نیز صدور رای توسط داور و غیره خود زمان بر خواهد بود .

سلام
با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا مقداری تعویق در جلسات حضوری طبیعی است ,نهایتا دو ماه زمان میبرد