چند بار در جمع با من دعوا کرده و منو تهدید کرده، چه اقدام قانونی میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۸ #14713504

سلام من حدود ۱ سال پیش عقد کردم رابطه منو نامزدم خیلی خوب بود ولی با حرف های مادرشوهرم نامزدم تصمیم به طلاق گرفته و الان ۷ ماه من بلا تکلیف ماندم و نامزدم چند بار در جمع با من دعوا کرده و منو تهدید کرده ..
میشه کمکم کنید و بگید چیکار کنم...ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دعوای کیفری به نتیجه نخواهید رسید، بهتر است اگر راهی نیست توافقی از یکدیگر جدا شوید.
وگرنه زوج مبتواند شما را طلاق دهد لیکن می‌بایست حق و حقوق شما را تادیه نمایند

درود
شما می توانید اگر در این مدت که شما را رها کرده اند نفقه نپرداخته برای نفقه خود اقدام کنید همچنین اگر دلایل و مدارک دارید به جرم تهدید از ایشان در دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

سلام، اقدامات قانونی شما می تواند مطالبه حقوق مالی خویش همچون نفقه و مهریه، یا در صورت وجود ادله همچون شهادت شهود طرح شکایت تهدید باشد، لیکن خواسته شما مشخص نیست.

درود بر شما، مشخص نکردید قصد شما برای این رابطه چیست، لذا بدوا بهتر است از طریق مشاورین خانواده اقدام به رفع کدورت کنید، لکن قانونا شما میتوانید نفقه و مهریه خویش را از ایشان مطالبه کنید، یا با اثبات توهین ایشان اقدام به طرح شکایت علیه ایشان نمایید، البته این مورد تا حد امکان اصلا توصیه نمی شود.

باسلام،حق طلاق بامرداست وشماهیچ اقدامی برای جلوگیری ازتصمیم ایشان نمی توانیدبکنید،صرفا
یک راه بیشترنداریدوآن هم به ناچار ازابزارقدرتتون استفاده کنید،مثال شمامی توانیددرمرحله اول ایشان رابترسانیدبه لحاظ مطالبه مهریه واجرت المثل ایام زوجیت ودرسندنکاحیه قیدشده واگرتوسط شوهرتون امضاشده باشد،به امیدخداحل وفصل می شودواگرنشددرمرحله دوم دادخواست مطالبه مهریه واجرت المثل ایام زوجیت به طرفیت زوج دردادگاه خانواده بدهید،کامیاب باشید.

اگر تصمیم به جدایی دارید می تونید مهریه رو اجرا بزارید یا اگر نفقه پرداخت نمی کنن مطالبه نفقه کنید

سلام
به مشاورخانواده مراجعه کنید