آیا من میتونم گواهی پایان خدمت کفالت بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۹ #14579876

سلام من دانشجوی کارشناسی هستم و تا پایان ۱۴۰۰ معافیت تحصیلی دارم و پدر بنده کارگر روز مزده و تا سال آینده ۵۷ ساله میشه و بدلیل بیماری که کمر و پای راستش داره نمی تونه کار کنه و هر چند ماه یک بار باید بره از کمر عکس برداری کنه و من هم مجبورم کار کنم و هم درس بخونم ولی آیا من میتونم گواهی پایان خدمت کفالت بگیرم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه سن پدر مشمولی که تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال و سالم کمتر از ۵۹ سال تمام باشد و به دلیل بیماری با تایید شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت تشخیص داده شود، می‌تواند از معافیت کفالت استفاده کند.

با سلام
اگر کمیسیون پزشکی پدر بزرگوار شما را از کار افتاده اعلام نمایند و شما برادر بزرگتری نداشته باشید میتوانید جهت این امر اقدام نمایید

تنها در صورت تایید بیماری پدر شما و تطبیق آن با بیماریهای مصرح در قانون از سوی شورای پزشکی و متعاقبا شورای عالی پزشکی امکان معافیت کفالت وجود دارد .

با درود..
طبق قوانین نظام وظیفه عمومی.. اگر شورای پزشکی بیماری پدرتان را تائید نماید که نیازمند به مراقبت دارند و البته به شرط تک فرزند پسر بودن و دارا بودن سایر شرایط سنی پدرتان، می توانید جهت استفاده از معافیت کفالیت اقدام نمائید..
موفق باشید..

با سلام
طبق اخرین وضعیت معافیت‌های کفالت خدمت سربازی:
۱.اگر سن پدر مشمولی که تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال و سالم کمتر از ۵۹ سال تمام باشد و به دلیل بیماری با تایید شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند مراقبت تشخیص داده شود، می‌تواند از معافیت کفالت استفاده کند.

با سلام و احترام
در صورتی که تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال باشید میتوانید نسبت به گرفتن معافیت کفالت اقدام کنید