مجددا اجراییه جهت مهلت ۱۰ روزه به منظور پرداخت پیش قسط ارائه می گردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۳۳۷ #14572377

پس از صدور حکم قطعی مهریه (پس از اعسار) و با در نظر گرفتن این نکته که توان پرداخت پیش قسط میسر نمی باشد و اجرا گذاشتن حکم توسط زوجه لطفا راهنمایی بفرمایید:
۱. مجددا اجراییه جهت مهلت ۱۰ روزه به منظور پرداخت پیش قسط ارائه می گردد؟ چون یکبار اجراییه حکم محکومیت مهریه صادر شد و من روی آن درخواست اعسار زدم.
۲. پس از انقضای مهلت ۱۰ روز، آیا توسط دادگاه اخطار ارائه می گردد و یا مستقیم حکم جلب صادر می گردد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرائیه فقط برای یکبار صادر میشود اگر در فرجه ده روزه محکوم علیه دعوای تقسیط تقدیم نکند و یا به هر دلیل دیگر اعم از مهلت و... اقدام به پرداخت نفقه ننماید محکوم له می تواند از اجرای احکام تقاضای توقیف اموال محکوم علیه ودر نهایت تقدیم اعمال ماده ۳ در راستای محکومیتهای مالی بنماید

سلام
چنانچه در مهلت مزبور اقدام لازمه انجام نشود حسب نظر قاضی دستور جلب صادر می شود

در مرحله اجرای حکم دادخواست اعسار نمیتواند از صدور حکم جلب جلوگیری کند. یعنی طبق قانون نمی توان حکم جلب را با اعسار متوقف کرد اما میتوان حکم حبس را تا قبول در خواست اعسار معلق کرد ساده تر اینکه اگر طی سی روز پس از ابلاغ اجرائیه صورت کلیه اموال را ارایه کنیدو دعوای اعسار هم اقامه کنید حبس نمی شوید، مگر اینکه دعوای اعسارتان به موجب حکم قطعی رد شود که در این صورت حکم به اجرا در میاید و اگر هرزمان اعسارتان هم پذیرفته شود که تقسیط صورت میگیره

سلام
اجراییه فقط یکبار صادر می شود و چنانچه طرف مهلت محکومیت اجرا نشود یا دادخواست اعسار به دفتر شعبه اجرا تقدیم نشود حکم جلب صادر می شود
اگر دادخواست اعسار تقدیم شده باشد تا نتیجه نهایی اجرا متوقف می شود و اگر مبالغ مندرج در حکم اعسار پیش قسط و اقساط پرداخت نشود بدون صدور اجراییه حکم جلب صادر می شود.