آیا خسارت تاخیر تادیه را می توان گرفت یا باید دقیقا" خواسته اعلام شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۰ #14493114

چند سال پیش در یک قرارداد کارفرما تعهدات خود را عملی نکرده و موجب خسارت پیمانکار گردیده است، مبلغ خسارت دقیقا" مشخص نیست آیا می توان خواسته را مقوم نمود و بعد از تعیین خواسته خسارت تاخیر تادیه هم گرفت؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
اول تامین دلیل برای تعیین خسارت
بعد از قطعی شدن رای خسارت و بعد خسارت تاخیر تادیه

ابتدا تامین دلیل کنید پس از آن دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

با درود از زمان قطعیت رای خسارت مبتوان نسبت به آن مبلغ خسارت تاخیر تادیه از زمان قطعیت تعلق می‌گیرد نه قبلا

درود
پس از تعیین خسارت می توانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید.

سلام
درخواست کارشناسی را بعنوان تامین دلیل مطرح نمایید، بعد از تعیین خسارت با استناد به آن می توانید دادخواست مطالبه خسارت دهید بانضمام تاخیر تادیه

باسلام
بسته به نوع تعهد
یا باید الزام کارفرما را خواست بهمراه مطالبه ی خسارت تاخیر انجام تعهد
یا اگر موضوع تعهد دیگر از بین رفته میتوانید به استناد قرارداد فیمابین از کارفرما شکایت کرده و مطالبه ی خسارت کرد که با ارجاع به کارشناسی خسارت برآورد می شود .

برای تعیین خسارت باید تامین دلیل داده سپس براساس آن شکایت مطالبه خسارت وتاخیرتادیه ارائه دهید