امکان تبدیل ان به جزای نقدی و یا تعلیق حکم زندان در دادگاه تجدید نظر و یا قاضی اجرای احکام وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۲ #14449790

درود
بعلت فروش فیلم تحت عنوان ۶۰۰ عدد فیلم مبتذل که ارشیو شخصی بوده،دادگاه بدوی ۱ سال حبس تعزیری و ۱۵ میلیون تومان جریمه در نظر گرفته،ایا امکان تبدیل ان به جزای نقدی و یا تعلیق حکم زندان در دادگاه تجدید نظر و یا قاضی اجرای احکام وجود دارد.
اولین بار است که کارم به دادگاه میکشه و هیچ سوء سابقه ای ندارم و کارم هم این نیست و صرفا ارشیو شخصی مربوط به ۱۵ سال پیش بوده.
حکم رو دادگاه انقلاب صادر کرده و اصلا قاضی با من صحبتی نکرد تا دفاع کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
شما می‌توانید طی لایحه ای درخواست تخفیف مجازات و یا تبدیل آن بدل حبس اقدام نمایید

سلام
تجدیدنظرخواهی کنیدودردفاعیات خودعدم سوسابقه راعنوان کنید

به صلاحدید قاضی و احراز کیفیات مخففه مجازات امکان تبدیل وجود دارد، اما الزاما به همین نتیجه نخواهید رسید

درود بر شما، بهتر است به رای صادره در مهلت مقرر اعتراض نمایید و برای دادگاه تجدیدنظر مدارک و دلایل خویش را جهت دفاع ارائه نمایید؛ در نهایت باید دید نظر قاضی چه خواهد بود.

با احترام .با اعتراض به رای بدوی میتوانید با دلایل و ادله محکم حبس را جایگزین بخواهید

باسلام
در صورت اسقاط حق تجدیدنظر خواهی خود ، قاضی موظف به تخفیف مجازات است.

تصمیم گیری در خصوص تخفیف یا تعلیق با شرایطی و با نظر قاضی است ضمن تجدیدنظر خواهی دلایل خود را ارائه دهید