آیا باید منتظر باشم تا موعد ۲۰ روزه واخواهی خوانده تمام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۵ #14409453

با سلام
حکم صادره برای من حضوری محسوب و برای خوانده غیابی صادر شده آیا باید منتظر باشم تا موعد ۲۰ روزه واخواهی خوانده تمام شود و سپس تجدید نظر نمایم یا اینکه موعد تجدید نظر من از روز ابلاغ حکم شروع میشود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت اعتراض هر کسی مختص خودش می باشد

خبر در صورت اعتراض به رای اقدام کنید

شما برای تجدیدنظرخواهی تنها ۲۰ روز از زمان ابلاغ وقت دارید . موعد ۴۲ روزه و غیابی بودن رای مختص خوانده غایب است .

با سلام
بیست روز شما از روز ابلاغ به شما آغاز میشود شما میتوانید در صورت صلاحدید ظرف بیست روز اعتراض نمایید و در صورت اجرا گذاشتن رای در غیابی ، با دادن ضامن به اجرای احکام شعبه ( سپردن تامین) اقدام به اجرای حکم نمایید تا در صورت حق بودن غایب ، غایب بتواند به حقوق خویش برسد.

سلام
اگر حکمی که صادر شده به ضرر شما است شما از تاریخ ابلاغ به خودتان ظرف مهلت ۲۰ روز فرصت تجدیدنظر خواهی دارید و هیچ ربطی به ابلاغ به طرف مقابل ندارد مهلت شما از تاریخ ابلاغ به شما آغاز می گردد.

باسلام رای برای شما حضوری محسوب میشود و ظرف ۲۰روز از ابلاغ رای باید اعتراض نمایید.