قبلا رابطه دوستی با پسری داشتم وای جدا شدیم الان طرف تهدید می کند آیا مجازاتی برای هر دو طرف دارد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۰ #14394586

سلام ممنون میشم راهنماییم کنید.اگر دختری با پسری رابطه دوستی داشته اما بعد از گذشت مدتها بفهمد که طرف نه تنها ادم درست حسابی ای نیست بلکه از هیچ نظر وجه خوبی ای ندارد و متوجه اشتباهش بشود و رابطه را قطع کند.اما پسر در طی یک الی دو سال با مزاحمتها و تهدید های متعدد و مکرر سلب اسایش روحی روانی کرده باشد و مدام با تهدید،ضرب و شتم و تهدید به ابروریزی دختر رو مجبور به ادامه رابطه و جواب دادن به پیام و تماس و ملاقات کند،اگر دختر شکایت بکند در دادگاه بخاطر اینکه دختر با پسر قبلا دوس بوده چه حکمی واسش دارد؟چون اون شخص مدام تهدید میکند که اگر شکایت کنی قاضی چون با من دوست بودی مجازاتت میکند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید تحت عنوان تهدید و مزاحمت از شخص مذکور شکایت کنید در صورت اثبات این امر که بین شما ارتباط دوستی بوده است امکان اینکه شکایت مزاحمت رد شود وجود دارد ولیکن در خصوص تهدید چنانچه ادله محکمه پسند ارائه نمایید برای ایشان مجازات در نظر گرفته می شود درخصوص جرم رابطه نامشروع نیز با توجه به اینکه جنبه عمومی دارد ممکن است به این جرم نیز رسیدگی شود.