چگونه می توان مدیون اصلی رو به پرداخت اقساط الزام نمود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۵ #14393756

سلام.
بنده ضامن یکی از اقوام شدم در مورد خرید خودرو، حالا این آقا اقساط شو پرداخت نکرده و اخطار های از طرف شرکت خودروساز برا پرداخت اقساط واسم اومده، بنده با مراجعاتی که به این آقا داشتم قرار شده که اقسط و پرداخت کنه ولی متاسفانه هیچ اقدامی نکرده، و اینم میدونم که بنده ضامنم و باید وجه رو پرداخت کنم، واینکه الانم جلو حسابم و بستن، خواستم ببینم راهی هست که طرف به پرداخت اقساط الزام بشه بقول معروف یه ترسی بش وارد شه که اقدامی واسه پرداخت اقساطش بکنه. ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از پرداخت اقساط میتوانید از او مطالبه کنید

با احترام.ابتدا نامه ای جهت ارائه به محاکم از بانک دریافت نمایید و با فرستادن اظهار نامه اخطاری به وی بدهید

متاسفانه خیر! تا شما به ضمانت از ایشان مبلغی را پرداخت نکردید خسارتی به شما وارد نشده و جبران ضرر پیش از وقوع و ورود ممکن نیست

سلام
راهی نیست پس ازپرداخت اقساط میتوانیدعلیه ایشان دعوی مطالبه مطرح کنید

سلام ضامن در صورتی میتونه به مدیون اصلی مراجع و شکایت کنه که اقساط رو پرداخت کرده باشه

با درود راهی جز این که ضامن بپردازد و سپس علیه مدیون اصلی رجوع کند نیست.

اگر ضامن بابت ضمانت ملزم به پرداخت بدهی های مضمون عنه ( بدهکار اصلی ) شود می تواند بابت مبالغی که پرداخت نموده به بدهکار اصلی رجوع نماید . درصورت پرداخت اقساط شما می توانید دادخواست مطالبه علیه بدهکار اصلی بدهید.