آیا متهم میتونه اعاده دادرسی کنه به دیوان عالی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #14226037

متهم به دلیل دوری شهر خود از دادگاه که در شهر دیگری میباشد و به دلیل بیماری برای قاضی لایحه و گواهی پزشکی می فرستد و درخواست تجدید وقت دادگاه میکند ولی قاضی بدون در نظر گرفتن شرایط متهم حکم بهش میده و دادگاه تجدید نظر هم تایید میکنه آیا متهم میتونه اعاده دادرسی کنه به دیوان عالی و اگه اینکار بکنه جلوی اجرای حکم گرفته میشه با اینکه ضامن هم گذاشته

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اولا شما در دادسرا فرصت دفاع داشته اید در زمان دادگاه در صورت وجود عذر موجه باید وقت تجدید می شد زمانی که رای صادر شد شما فرصت داشتید در تجدید نظر مدارک ومستندات خود را ارائه نمایید. با این شرایط به نظر نمی رسد موضوع از موارد اعاده دادرسی باشد هرچندکه قاضی تخلف کرده وتخلف ایشان قابل پیگیری می باشد.

با سلام و احترام در صورت امکان اگر از موارد قابل فرجام خواهی بود در دیوان عالی کشور فرجام خواهی نمایید.

سلام
عدم حضور چنانچه به جهت عذر موجه قانونی باشد موجب تجدید وقت رسیدگی ست اگر بیماری شما که ذکر نفرمودید از بیماری های مذکور در قانون است و دادگاه بدون توجه به شرایط شما اقدام به تجدید وقت نکرده و رای داده از قاضی مزبور می توانید در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید اما موضوع از موارد اعاده دادرسی نیست.

اعاده دادرسی از حقوق اصحاب دعوی است و زمانی اجرای حکم را متوفق می کند که تقاضای اعاده دادرسی پذیرفته شود.