آیا میتوان با استفاده از سند بنچاق زمین تصرف شده را مسترد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۵۱۹ #1418

باعرض سلام و خسته نباشی

ما زمینی داریم به وسعت بیست و هفت من که مال پدر مادر بزرگم می باشد تا چند سال پیش نمی دانستیم این زمین وجود دارد ولی مادر بزرگم اینا تازه بنچاقشو پیدا کردن هر بار به ثبت اسنادو املاک شهرمان رفتیم کفتن که چیزی در پرونده تان نمی باشد و وقتی به دادسرا رفتیم چون حق اولیه دادگاه زیاد شد ادامه کار را ندادیم از شما می خواهم بنده حقیر را در این مورد راهنمایی کنید که اگر من بخواهم خودم از طرف مادر بزرگم و خاله پدرم بروم دنبال پرونده چه باید بکنم ؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام سوال مربوط به سال ۹۳ میباشد

سلام .باید شما مالکیت رااثبات نمایید...

بله میتوانداثبات مالکیت کنید

ا مراجعه به دادگاه همراه با بنچاق زمین تقاضای خلع ید نمایید.

شما میتوانید یک وکالت بلا عزل یا وکالت کاری از جانب صاحب سند ( پدر بزرگ ) دریافت کنید و با مراجعه به دادگاه همراه با بنچاق زمین تقاضای خلع ید نمایید.

موید باشید