مالک بعد یک ماه از ما شکایت کرده که کارگاه عمدی آتش زدید ‌از مصالح خوب استفاده نکردید میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #14118903

با سلام
یه کارگاه رنگ کاری داشتم که اجاره ای بود که اسفند ۹۸ بر اثر سهل انگاری کارگر آتیش گرفت که کارگاه با هزینه شخصی تعمیر به مالک تحویل داده شد ولی ایشان بعد از یک ماه کارگاه به کسی دیگه اجاره داده است
راهنماییم کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ادعای ایشان منوط به گزارش آتش نشانی میباشد که این امر سهوی بوده یا عمدی و صرف اداعا دال بر نتیجه بخش بودن شکایت نیست

با سلام
اولا برای اثبات این امر که این حادثه عمدی بوده بایستی مالک دلیل و مستندات محکمه پسندی ارایه نماید .
دوما با تحویل گرفتن کارگاه بصورت تعمیرات و صحیح و سالم و با اجاره به دیگری و بعد گذشت یک ماه ، شکایت در این مورد قدری منطقی نمیباشد و نمیتواند از این شکایت نتیجه بگیرد
سوما کارگران کارگاه نیز میتوانند همگی شهادت بر حادثه و غیر عمدی بودن موضوع آتش سوزی در دادگاه نمایند .

بستگی به نوع ادعا و مدارک تقدیمی دارد . در صورتیکه ادعای مالک از سوی کارشناس رسمی منتخب دادگاه ثابت شود میتواند مطالبه خسارت بکند .