تخلیه منزل مسکونی که از قرارداد اولیه آن ۸ سال گذشته، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #14092451

اگر از مدت زمان قراداد اجاره اولیه که دو ساله بود . ۸ سال گذشته باشد و مستاجر بدون قرارداد ساکن و متصرف ملک باشد. موجر می تواند بر اساس قرارداد اولیه دعوای حقوق کند؟ ممنون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. معمولا شورای حل اختلاف دستور تخلیه را در این مورد نمی‌پذیرد و می بایست دادخواست حکم تخلیه تقدیم کنید.

سلام دادخواست تخلیه ثبت نمایید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه ثبت کنید

این مورد و موارد مشابه همگی بستگی ب قرارداد داره و درصورتی ک قراردادی نباشه بهرحال حق دعوا برا صاحب ملک ایجاد خواهد شد

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست تخلیه نمایید

سلام اگر در این مدت بدون قرارداد ساکن بوده باید درخواست تخلیه ید نمایید ولی اگر توافقی شفاهی بیانبین بوده از ان تاریخ درخواست تخلیه نمایید