خودرو را میشه دوباره توقیف نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۵ #14089623

سلام ماشینم از طریق ثبت اسناد توقیف شد بعد از دوماه از توقیفی در آوردمش چون با ماشین کار میکنم الان میخام بدونم میشه دوباره توقیف کنه؟ مستسنات دین هست میتونه بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودرو مستثنیات نیست، مگر تاکسی باشد (با مجوز).

سلام وقت بخیر
اگر بتوانند ثابت کنند که از مستثنیات دین خارج شده مجددا قابل توقیف است در غیر اینصورت اگر ثابت شود که تنها وسیله امرار و معاش زوج میباشد قابل توقیف نیست.

اگر اثبات بکنید وسیله امرارمعاشتون هستش خیر

با سلام
با توجه به اینکه مستثنیات دین بودن اموال خلاف اصل می باشد در نتیجه چنانچه توقیف شود شما می بایست ثابت نمایید تا بتوانید رفع توقیف نمایید .

با سلام اگر بار اول اقدام نمودیه ورفع شده همان رای دادگاه مگر راه جدیدی پیشرو باشد

با درود..
در صورتیکه تنها منبع درآمد و معیشیت شما بوده باشد، اصولا جزء مستثنیات دین محسوب می گردد.. در صورت توقیف، شما باید با اثبات این امر، اقدام به رفع توقیف آن بنمایید..
موفق باشید..

درود
اگر مستثنیات دین می باشد اگر توقیف هم شود می توانید آزاد کنید.