آیا من میتوانم از کارشناس به دلیل عدم حضورش در محل قرار کارشناسی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #14071118

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای محترم گروه وکلا
عرض شود که بنده یک پرونده ای در دادگاه داشتم که بعد از اعتراض متشاکی، پرونده جهت اظهار نظر به هیت کارشناس پنج نفره ارجاع شد ولی از بین کارشناسان پنج نفره یک نفر از کارشناسان در محل قرار کارشناسی حضور نیافت بنده وقتی از ایشان علت عدم حضور را در محل قرار کارشناسی سوال کردم اظهار داشتند چون بنده موی سرم را کاشته ام و آب باران برای موهای سرم مضر است و آن روز نیز هوا بارانی بود با این بهانه در وقت قرار کارشناسی در محل حاضر نشد ولی در دفتر شعبه حضور خود را اعلام کرد و اظهارات گزارش کارشناسی پنج نفره بر خلاف واقع میباشد و حقیقت را بیان نکرده اند حالا سوال بنده اینست آیا من میتوانم از کارشناس به دلیل عدم حضورش در محل قرار کارشناسی در کانون کارشناسان شکایت کنم و این موضوع را با قاضی پرونده ام در جریان بگذارم ممنون از تمامی پاسخ دهندگان گرامی

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت را ب کانون کارشناسان اعلام کنید

باسلام باتنظیم لایحه به دادگاه رسیدگی کننده به پرونده اعلام نمایید بایستی پاسخ قانع کننده داشته باشد.

درود بر شما، نظریه بر اساس اکثریت صادر خواهد شد، لکن میتوانید عدم حضور موجه ایشان را به کانون کارشناسان اعلام نمایید.

شما میتوانیدموضوع عدم حضورکارشناس را به دادگاه اعلام نماییدتخلف انتظامی می باشد

درود
نظر اکثریت کارشناسان معتبر است. عدم حضور اگر بدون عذر موجه باشد به کانون کارشناسان اعلام می شود

سلام شما میتواند به شعبه مراجعه و اعلام نمایید لذا چنانچه با کسب اجازه قبلی و اعلام با شعبه بوده در نهایت نظر قاضی پرونده و اثبات این موضوع میباشد موفق باشید

سلام وقت بخیر
در صورتیکه نظر کارشناس با اوضاع و احوال محقق و معلوم مورد کارشناسی مطابقت نداشته باشد،بازپرس نظر کارشناس را به نحو مستدل رد میکند و موضوع را به کارشناس دیگر ارجاع میدهد.عدم حضور کارشناس بدون عذر موجه برای ادای توضیح در مورد نظریه کارشناسی تقدیم شده،ضمانت اجرای سنگینی دارد که جلب اوست.