خسارت عدم انجام تعهد یا الزام به انجام تعهد رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۵ #13977776

سلام و عرض ادب

ببخشید دوستان اکر جواب رو میدونید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

در الزام به انجام تعهد یا خسارت عدم تعهد وزارت راه تعهد کرده بوده به ما زمین معوض بده و نداده و مثلا ارزش روز زمین ۱ تومنه حالا ما دیگه زمین معوضی و الزام به انجام تعهد را از دادگاه نخواهیم و به جاش خسارت عدم تعهد به مبلغ ۲ تومن بخواهیم ایا میشه؟ و به بیشتر به نفع مونه؟
یا هر دو را میتوان مطالبه کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود،ابتدائا الزام متعهد به ایفای تعهدات قراردادی، چنانچه حاصل نشد ، خسارت عدم انجام تعهد را مطالبه نمایید.

با درود به نظر حقیر هم مبتوان هردو را مطالبه کرد هم خسارت‌ها و هم الزام به انجام تعهد منافاتی با یکدیگر ندارد و تمام خسارات زیان دیده باید‌ جبران گردد.

با سلام
الزام به ایفای تعهد خواسته شود. چنانچه طرف مقابل متعهد به تحویل زمین باشد، امکان مطالبه خسارت به صورت وجه نقد وجود نخواهد داشت. شایان ذکر است اگر در مرحله اجرا امکان تحویل زمین مورد نظر وجود نداشته باشد، بهای آن به قیمت روز از متعهد اخذ و به شما پرداخت خواهد شد. اگر منظور شما از خسارت عدم انجام تعهد، وجه التزام باشد و در قرارداد پیش بینی شده باشد، علاوه بر تعهد اصلی (تحویل زمین)، مطالبه وجه التزام نیز به طور همزمان امکانپذیر خواهد بود.
موفق باشید

درود
ابتدا باید الزام به ایفای تعهدات قراردادی را بخواهید.

درود بر شما، بدوا بایستی الزام به ایفای تعهد مطرح شده و رسیدگی شود، چنانچه بعد از صدور حکم متعهد اقدامی نکرد یا نتوانست به تعهد عمل کند، میتوانید ضمن فسخ، خسارت را نیز مطالبه کنید.

سلام‌. ابتدا باید الزام متعهد را بخواهید یعنی روال اینطور است که ابتدا الزام متعهد و درصورتی که متعهد قادر به انجام تعهد نیست، فسخ قرارداد و خسارت عدم انجام تعهد‌.

با توجه به مفاد قرارداد و تعهد وزارت رفاه شما باید دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه وزارتخانه مزبور را مطرح کنید در اینکه شما کدام مورد را بخواهید با توجه به صرفه اقتصادی هر کدام می توانید تصمیم اتخاذ نمایید