شعبه دادگاه کیفری لایحه اعتراضی را به دلیل ارایه خارج از موعود رد نموده چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۹ #13877356

درود
در خصوص شکواییه اینجانب در مورد مداخله در اموال توقیف شده توسط دولت قرار منع تعقیب صادر گردید که در ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ در سامانه ثنا درج گردید من
تا ۱۳۹۹/۰۹/۱۲ فرصت فرصت جهت اعتراض داشتم اما در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۲ پیامکی دال بر ابلاغ دادنامه ی قرار منع تعقیب به موبایل من ارسال گردید با این مضمون که کمی با تاخیر ارسال گردیده من نیز چون تاریخ ابلاغ طبق گفته ی مدیر دفتر شعبه بازپرسی تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۲ را مدنظر قرار دادم در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۹ اعتراض خود را به دفتر خدمات قضایی ارایه دادم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زمان ابلاغ در سامانه ثنا به شماملاک است موفق باشید

ملاک تاریخ ثبت در سامانه ثنا است. اعتراض خارج از موعد قانونی بوده است

درود
روز ابلاغ در سامانه را در نظر نگیرید از فردای آن روز ده روز محاسبه می شود.

درود
مواعد اعتراض از تاریخ درج‌ ابلاغیه در سامانه ی ثنا محاسبه میگردد و تاریخ ارسال پیامک‌ملاک نیست .

سلام، ملاک تاریخ ابلاغیه در سامانه ثنا هست و زمانی که رای را رویت کردید نه تاریخی که پیامک امده

درود بر شما، در این خصوص ملاک تاریخ ابلاغ در سامانه ثنا خواهد بود، بایستی بر اساس آن تاریخ اقدام گردد.

زمانی که در سامانه ثنا درج شده و به شما ابلاغ شده ملاک است.