با تعهد محضری ماندگاری در کار به مدت یکسال؛ چگونه میتوانم از این کار انصراف بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۷ #13796621

با سلام
اینجانب به مدت یک ماه در کارخانه تولید ماسه مشغول به کار هستم.قبل از شروع به کار از بنده چک ضمانت حسن انجام کار به مبلغ ۳۰۰ م تومان و تعهد محضری مبنی بر اینکه حداقل به مدت یکسال در کارخانه بمانم گرفتند.
درضمن محیط کارخانه پر از خاک و ریزگرد میباشد به طوری که فاصله ی ۱۰ متری قابل رویت نیست.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به هر حال شما تعهدی داده اید و میبایست طبق تعهدات خویش عمل نمایید اگر توانایی فعالیت در محل کار را ندارید میتوانید بصورت توافقی و با رضایت کارفرما ترک کار نمایید .

انصراف از کار مانعی ندارد چون تعهد خلاف قانون از شما گرفته شده

طبق قانون کار تعهد محضری خلاف قانون بوده و می توانید از طریق اداره کار شکایت نمایید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق قرارداد اقدام خواهد شد و ممکنه به پرداخت غرامت محکوم بشین

قانون کار از قوانین آمره است که نمی توان بر خلاف آن تعهدی داد و چنین تعهدی فاقد اعتبار است. لذا بموجب قانون کار می توانید استعفا نموده یا به سایر شیوه های قانونی، ترک کار نمایید. سفته های ضمانت نیز اگر قصور یا تخلفی از ناحیه شما صورت نگرفته باشد، قابل وصول نبوده و بایستی مسترد گردد.

میتوانید انصراف دهید و از طریق اداره کار مساله تعهد محضری و استرداد سفته های امانی را پیگیری کنید

سلام
شما می‌توانید از کار انصراف بدهید زیرا تعهد خلاف قانون کار می‌باشد