آیا بنده در مراحل مزایده پول محکوم به را بدم رضایت بده آیا از مزایده جلوگیری میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۶ #13758194

سلام بنده به عنوان وثیقه گذار در دادگاه مالی ملک اینجانب بره مزایده آیا بنده در مراحل مزایده پول محکوم به را بدم رضایت بده آیا از مزایده جلوگیری میشه؟ و ملک آزاد میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
این موضوع را میتوانید به صورت توافقی پیش ببرید
موفق باشید

بله اگر پول راپرداخت کنید مزایده منحل میشود

سوال شما واضح نیست باید دقیقا مشخص کنید که بحث کیفری مطرح است یا حقوقی که هر کدام جواب متفاوت دارد.

سلام
مشخص نیست منظور شما از وثیقه در دعوی حقوقی است یا کیفری
ولی بهر حال اگر ملکی را بابت وثیقه انجام کاری گذاشته باشید و وثیقه را بلحاظ عدم انجام آن به اجرا گذاشته باشند با پرداخت وجه موضوع وثیقه ، ضبط وثیقه و مزایده آن منتفی است.

در صورت انجام مزایده ، چنانچه محکوم له مال مورد مزایده را شخصا برداشته و قبول کرده باشد ، صاحب مال میتواند ظرف مدت دو ماه ضمن واریز محکوم به بانضمام هزینه های اجرا نسبت به ملغی نمودن مزایده اقدام نماید .

چنانچه کسی در مزایده برنده شده با توافق با ایشان می توانید مانع از دست دادن ملک شوید

با سلام
به صرف رضایت ایشان مزایده به اتمام نمی رسد و بایستی هزینه های اجرای آن را نیز پرداخت نمایید .در این صورت بله می توانید مزایده را باطل نمایید