پدر و مادر و سه خواهر برادر و شوهر خواهر امضا کرده اند؛ آیا قانون بمن حق می دهد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۰۱ #13731482

یک طبقه توسط پدرم چندین سال قبل با دست نوشته و مبلغ ۱۰میلیون به من داده شد. اما الان خواهرها و برادران می گویند راضی نیستیم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله معتبر هست مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

درود
کسی مالک است که سند به نام وی است.

باسلام
سند شما اعتبار دارد الزام به تنظیم سند زسمی بدهید

سلام.پدر شما وهر فردی در زمانی که در قید حیات هستند میتوانند اموال خود را به هرکسی انتقال دهند حتی هبه وصلح بلاعوض کنند وکسی نمیتواند مانع یامعترض کار گردد.عدم رضایت وراث تاثیری در قرارداد شما ندارد. البته بررسی مفاد قرارداد واینکه بیع هست یا هبه یاقرارداد دیگری موثر در اظهار نظر دقیق تر است. بدیهی است اگر نوشته مورد ادعا حکایت از وصیت باشد در صورت عدم رضایت دیگر وراث فقط تا ثلث یعنی یک سوم اموال متوفی، اعتبار خواهد داشت.

با سلام قرارداد شما معتبر است.

سلام، دستنوشته معتبر بوده و می توانید الزام فرزندان ایشان را به انتقال ملک خواستار شوید، مگر بی اعتباری ان را اثبات نمایند

اصل بر اعتبار قراداد است و عدم رضایت ایشان تاثیری ندارد