مدت زمان ثبت شکایت تا گرفتن دستور چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۰ #13697546

با عرض سلام و خسته نباشید، من با یک سایتی آشنا شدم و با ایشون توافق کردم که طبق گرفتن یه مبلغ این پروژه رو انجام بدن اما بعد از گرفتن کل پول و فرستادن فایل ها برای من، پس از بررسی سریع بهشون اطلاع دادم که پروژه ناقص و اشتباه هست و ایشون قول دادن مشکل رو برطرف کنن اما چند روز جواب نداد، منم پس از مراجعه به پلیس فتا گفتن از طریق دفترهای خدمات قضایی روز سه شنبه ازش شکایت کردم، کارشناس های اون دفتر گفتن پس از اومدن پیامک مراجعه کنید و نامه رو برای پلیس فتا ببرین، اما پس از گذشت چند روز هنوز پیامکی نیومده، خواستم بدونم آیا با پیگیری شکایت چیزی دستگیرم میشه؟ و معمولا چند روزه باید پیامک بیاد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
اساسا اقدامات قانونی در مراجع قضایی همـواره زمان بر بوده و بستگی به حجم ورودی پرونده ها و ازدحام کاری شعبات دارد و اصـولا زمان رســیدگی نیز قابل پیش بینی و اظهارنظر قطعی نمی باشد..

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در مراجع قضایی نمی توان زمان را پیش بینی کرد .

سلام
شکایت شما از طریق دفتر خدمات الکترونیکی قضایی به دادسرای محل ارسال می شود و به یکی از شعب بازپرسی ارجاع و شعبه مذکور شما را دعوت و از شما تحقیق نموده و سپس موضوع را به پلیس ارجاع می‌دهند و کارهای تحقیقاتی شروع می‌شود
اگر تا شنبه برای شما پیامکی نیامد در این مورد شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه و ببینید پرونده شما را ارجاع داده اند یا خیر ؟ ممکن است شکایت شما نقصی داشته و ارسال نشده باشد
و سپس به شعبه مربوطه می توانید جهت تسریع حضورا مراجعه کنید

باسلام
بله اقدامات قضایی در دادگاه ها زمان بر خواهد بود
و این زمان بستگی به ترافیک پرونده های کاری ، موضوع پرونده ، بررسی و تحقیقات در مورد موضوع و نظایر دارد و حداقل چتد ماه زمان خواهد برد.
موفق باشید