مطالبه وجه سفته، ادعای جعلی بودن و تایید توسط کارشناس

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۰۵ #13593440

با سلام و خسته نباشید. بنده از کسی سفته گرفتم، ازش طلب داشتم. طلبم رو نداد، دادخواست مطالبه وجه دادم که در حال رسیدگی می‌باشد. حالا از بنده شکایت کرده که به بنده میگه تو امضام رو جعل کردی و درخواست کارشناسی داده و کارشناس تایید کرده حرفش رو. بنده خیلی استرس دارم و دارم از استرس سکته می‌کنم. من جوانی ۱۹ ساله هستم و تازه درسم تموم شده، با توجه به اینکه کارشناسی همچنین نظری داده، بنده چطور اثبات کنم بی‌گناه می‌باشم؟ خودش سفته‌ها را به من داد. لطفا شما را به خدا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ،اگر نظر کارشناس موعد اعتراضش تمام نشده است می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.
درصورتیکه شما ذیل سفته را امضاء کرده باشید مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده اید.

جعل شما نیازمند پیگیری طرف مقابل در دادگاه کیفری دارد و در دادگاه حقوقی در حال حاضر خطری شما را تهدید نمی‌کند.

با سلام
چنانچه مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی تمام نشده اعتراض بزنید.
و اگر تمام شده شهودی دارید همراه خود به دادگاه ببریدکه سفته امضا شده تحویل شما داده است.

با سلام
در مهلت مقرر نسبت به نظریه کارشناس اعتراض کنید تا به هیئت سه نفر برای رسیدگی ارجاع شود.
اگر دلایل دیگری برای اثبات دین دارید ارائه نمایید.

با سلام
شما بایستی به نظر کارشناس اعتراض نمایید و مجدد مورد به هیات کارشناسی سه نفره ارجاع میشود.

سلام به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید تا هیات سه نفره اظهارنظر نماید

سلام میتوانید به نظر گارشناس اعتراض کتید .چنانچه شاهدو یا دلیلی دال بر ارائه سفته و امضای آن دارید به دادگاه ارائه دهید