چطور میتوانم اقساطی را که پرداخت کرده‌ام از کسی که ضامنش شدم طلب کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۹ #13575787

با سلام
بنده ضامن وام خانمم شدم. به خاطر اینکه ایشان از ابتدا اقساط ۱.۵ میلیونی وام را پرداخت نمیکرد، من برای جلوگیری از مسدود شدن حسابم؛ تمام اقساط سررسید شده را تاکنون پرداخت کرده‌ام. حالا با توجه به اینکه ایشان دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک نیست:
۱- آیا امکان مطالبه اقساطی که پرداخت کرده‌ام وجود دارد؟ با توجه به اینکه پول را به حساب ایشان کارت به کارت کرده‌ام.
۲- با توجه به اینکه ۶ قسط باقیمانده آیا راهی وجود دارد که من اقساط را پرداخت نکنم و ایشان را ملزم به پرداخت نمایم؟

درضمن ایشان شماره تلفنی که به بانک معرفی کرده بود را تغییر داده است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می‌توانید مبالغی ک در اقساط ب عنوان ضامن پرداخت کرده اید از ایشان مطالبه نمایید.

"با سلام"
مابقی اقساط را پرداخت و با برگ تسویه میتوانید علیه شخصی که ضامن شده اید دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام
ضامن میتواند پس از واریز و تسویه حساب اقساط وام ، به طرفیت وام گیرنده اقامه دعوی مطالبه وجه نماید .

با توجه به اقساط پرداختی توسط شما می توانید مطالبه آنها را از ایشان بخواهید

میتوانید مبالغی ک در اقساط ب عنوان ضامن پرداخت کرده اید از ایشان مطالبه نمایید در صورت عدم پرداخت اقساط بعدی بعنوان ضامن مسئول خواهید بود

اول اینکه خیر باتوجه به اینکه عنوان کردید اقساط کارت به کارت شده و رابطه زوجیت بوده امکان استرداد وجوه نمی باشد. دوم خیر الزام وجود ندارد صرفا میتوانید درصورت تسویه مبالغ ، با اخذ رسیدهای پرداختی به بانک ، مبالغ را مطالبه کنید. صرفا اقساطی را میتوانید از همسرتان مطالبه کنید که شخصا به عنوان ضامن به بانک پرداخت کرده باشید

سلام . بله قابلیت مطالبه را دارید . باید به میزانی که پرداخت کردین ( منهای اون ۶ قسط که فرمودین باقی مونده ) دادخواست مطالبه وجه بدین . یا صبر کنید با پرداخت کلیه اقساط با برگ تسویه ، دادخحواست حقوقی بدین . برای اثبات ادعا باید در جلسه رسیدگی با ارائه دادخواست و اسناد و مدارک پرداختی ، نظر قاضی را جلب نمائید موفق باشین