با توجه به اینکه یه طبقه اپارتمان از ارثیه بابام به نامم هست جز مستثنیات دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۴ #13514487

باسلام دادخواست طلاق دادم و معرفیمون کردن مشاوره ایا با توجه به اینکه یه طبقه اپارتمان از ارثیه بابام به نامم هست جز مسثتنیات دین محسوب میشه یا مهریه اش که ۱۲۴ تاسکه هست و در قبال نصف مهریه اش نوشته سه دانگ خونه(ادرس و...ننوشته)میتونه توقیف کنه؟با توجه به حقوق کارگری ۵تومن ایا باید پیش پرداختم بدم؟! با توجه به اینکه زمین مزروعی و ماشین و...به نام بچه ام که ۵سالشه دوسال پیش زدم میتونه توقیف کنه؟بابت حضانت فرزندان اگه قبول کنه ماهیانه چقدر باید نفقه بدم؟در ضمن یه صدای ضبط شده و عکس از پیامای گوشیم داره که هشت ماه پیش با خانمی رابطه داشتم.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطالبه سه دانگ خانه نامعلوم به عنوان مهریه از طریق دادگاه حقوقی انجام می شود و خانه ای که تنها محل زندگی زوج نباشد جزو مستثنیات دین نمی باشد و نفقه طبق نظر کارشناس با توجه به شرایط زوج و زوجه تعیین می شود .

سه دانگ از آپارتمان مطابق شرایط عقد نامه باید به نام همسر شما شود و مالی که به نام دیگران نمودید حتی فرزند قابل توقیف نیست.

درود
سهم الارث شما و یک چهارم حقوقتان قابل توقیف است. نفقه را کارشناس تعیین می کند.

اگر هنوز مهریشو توقیف نکرده می توانی ارث پدری یا هرآنچه بنامت به دیگری بفروشی

- در صورتیکه در سند ازدواج سه دانگ به همسرتان داده شده باشد امکان مطالبه آن وجود دارد .
- اگر ملکی به غیر از ۳ دانگ خود نداشته باشید میتوانید درخواست مستثنیات دین نمایید .
- توقیف سند منتقل شده به فرزندتان امکان ندارد .
- نفقه فرزند به وسیله توافق زوجین و در صورت عدم توافق به وسیله کارشناس تعیین خواهد شد .

با سلام ،اول باید محکومیتت اثبات بشه بعد و مطابق ماده ۲۴ قانون جدید نحوه محکومیتها مالی مستثنیات دین صرفا شامل موارد زیر است:
منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم‌علیه در حالت اعسار او باشد.
اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است.
آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفا آذوقه ذخیره می‌شود.
کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شان آنها
وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه‌وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است.
تلفن مورد نیاز مدیون
مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می‌شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره‌بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد.،
در ضمن چند مرحله می تونی درخواست اعسار از پرداخت بدهید بعد ، و نفقه هم سوال فرمودین بستگی دارد به شرایط.