ایشان از من درخواست ۵۰ هزار تومان پول کرده اند تا شکایت خودشون رو از پلاک بردارند، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #13390539

سلام وقت بخیر
من با خودرو خودم به یک جایگاه سوخت مراجعه کردم و از کارت خودرو خودم چون انتهای سوختش بود ۷ لیتر بنزین زدم و بعد از اتمام اون چون هنوز به بنزین نیاز داشتم پس از درخواست کارت آزاد بنزین آزاد زدم.
موقع حساب و کتاب اوپراتور فقط هزینه بنزین آزاد را حساب کرد و من هم حقیقت یادم رفت ۷ لیتر سهمیه ای رو حساب کنم.
بعد از پرداخت هزینه بنزین آزاد و رفتنم از اونجا متصدی جایگاه دار طی تماس و پیامک هایی به بنده اعلام کرده که ازت شکایت کردم چون تو فرار کردی ! در صورتی که اصلا اینطور نبوده !

ایشان از من درخواست ۵۰ هزار تومان پول کرده اند تا شکایت خودشون رو از پلاک بردارن در صورتی که بدهی من بابت اون ۷ لیتر بنزین سهمیه ای فقط یازده هزار تومان هست!

میخواستم بدونم برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم!

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما بهتر است به جهت ۷ لیتر را پرداخت نمایید و جای نگرانی نمی باشد !

در صورت شکایت شما میتوانید اثبات نمایید که مبلغ را پرداخت نموده اید

با سلام
اولا اگر شکایتی برای شما کرده بود به شما ابلاغیه صادر میشد
دوما ایشان میخواهند این ۵۰ تومان را به نوعی اخاذی کنند و شما را با شکایت میترسانند
سوما در صورت شکایت شما میتوانید اثبات نمایید که مبلغ را پرداخت نموده اید و این اشتباه متصدی پمپ بوده که اخذ نکرده و فیلم شما صد در صد ضبط شده و موجود میباشد
چهارما میتوانید پیامکی که متصدی ارسال کرده و طلب ۵۰ هزار نموده را به دادگاه ارایه نمایید
پنجما بهتر است مبلغ ۷ لیتر حق خود را پرداخت نمایید تا مشکلی پیش نیاید

سلام
میتوانید طی ارسال اظهارنامه با توجه به فاکتور موجود به ایشان اعلام کنید