چگونگی برخورد با بیمار روانی مزاحم بابت مزاحمت و فحاشی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۷ #13336710

بیمار روانی که فامیل ماست، هر از چند گاهی با تلفن یا حضوری به من و دیگر آشنایان از جمله مادرم که بیماری قلبی دارد مراجعه کرده و موجبات مزاحمت را از طریق فحاشی و...فراهم می‌کند. چندبار در بیمارستان روانپزشکی بستری شده که یا نتیجه‌ای نداشته یا درمان را ادامه نداده است. چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان اقامه شکایت به استناد ادله کافی را دارید و مسئولیت نگهداری از وی متوجه نزدیکان ایشان نیز است

سلام داشتن بیماری روانی مانع مجازات نخواهد بود نسبت به طرح شکواییه به استناد شهادت شهود اقدام نمایید

سلام و عرض ادب
بیماریهای روانی انواع و حد و حدود مختلفی دارند و صرف ابتلا به هرنوع بیماری اعصاب و روان، رافع مسئولیت کیفری از ایشان نیست لکن درصورتیکه مقصود از بیمار روانی این باشد که از نظر تخصصی، جنون ایشان محرز شده و به تشخیص پزشکان متخصص، ایشان قطعا مجنون غیرادواری هستند؛ هیچ مجازات کیفری برای ایشان متصور نیست و حتی المقدور شما باید در جهت مدارای با شرایط، با تعویض خطوط ارتباطی یا راههای دسترسی به خود و مادر محترم، خود را از مزاحمت ایشان دور نگه دارید و البته اگر از حیث ایجاد خطرات جدی جانی و نفسانی نگرانی دارید، درصورت بروز مشکل و تکرار شرایط خاص، موضوع را با اورژانس اجتماعی درمیان گذشته و استمداد بطلبید.

سلام جنون رافع مسولیت کیفری است

با درود ، اگر حالت جنون ایشان ثابت شده باشد ، رافع مسئولیت کیفری است و مجازات ندارد، بهتر است مراتب را به اورژانس اجتماعی بهزیستی اعلام نمایید تا مامورین بهزیستی حسب وظیفه ایشان را به بیمارستان روانی هدایت کنند و پس از معالجات لازم بستری کنند

اگرچه فاقد مسئولیت کیفری می باشند اما شکایت شما موجب می گردد قیم یا ولی ملزم به نگهداری صحیح وی شود یا بیمار به مرکز نگهداری تحویل گردد

سلام
با توجه به بیماری ایشان امکان طرح شکایت وجود ندارد بهتر است موضوع را با نزدیکان ایشان مطرح نمایید