شوهرش شکایت تجاوز به عنف نموده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۳ #13301313

سلام خسته نباشید من با یک خانمی از طریق اینستا اشنا شدم بعد از مدتی این خانم به من پیام داد به منزلشون برم و ادرس داد من رفتم و سر کوچه شون شوهرشون منو با چاقو زد و به کلانتری برد شکایت تجاوز به عنف کرد و من به دادگاه کیفری یک رفتم با فیش حقوقی ازاد شدم و شوهر این شخص اصلا دادگاه نمیاد و نامه پزشک قانونی هم نزدن رو پرونده فقط با پیام واتساپ و تلگرام میگن تجاوز کردی و من اصلا به این خانم نه رابطه و نه تجاوز کردم و نمیدونستم شوهر دارن حالا دادگاه اصلا یک سال ایشون نرفته و خانم ایشون هم نرفته هیچ رای نمیده و من رابطه نامشروع بدون زنا را قبول دارم ایا من بدون تجاوز و زنا و بی گناهی اعدام میشوم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اثبات رابطه نامشروع و زنا به راحتی نیست. به احتمال زیاد ایشان دلیل محکمی برای اثبات این قضیه نداشته است. پیامک و پیام در فضای مجازی اماره محسوب می شود و دلیل محکمی نیست.( البته بستگی به متن پیام ها دارد) شما از ایشان می توانید بابت ضرب و جرح شکایت کنید.