عدم مراجعه به دادسرا، چه عواقبی برایم خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۴ #13274865

من ساکن تهران هستم و دادسرای تبریز مرا به عنوان مطلع احضار کرده. اگر نروم چه اتفاقی میافتد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حضور شما ضرورت داشته باشد ممکن است در صورت عدم حضور دادگاه شمارا جلب نماید

سلام
به نفع شماست که در دادگاه حاضر شوید

بسمه تعالی: فرض سوال حضرتعالی : هیچ جرمی متوجه شما نخواهد بود مگر ااینکه اطلاعات شما قاطع دعوا باشد که میتوانید از دادگاه هزینه رفت و برگشت و اجرت بیکار شدن خود را مطالبه نمایید سپس مراجعه به دادگاه الزامی خواهد شد که در صورت دریافت وجه و عدم حضور جلب خواهید شد //یا اینکه میتوانید از دادگاه بخواهید با ذکر دلیل موجه بر عدم توانایی حضور دردادگاه مذکور نیابتا گواهی شما در دادگاه محل اقامت شما اخذ گردد

چون به عنوان مطلع هستید اتفاقی نمی افته .‌ولی بهتر است بروید تا مجددا شما درا نخواهند