قانونی و حلال بودن خرید سربازی و... از طریق تلگرام

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۴ #13194761

سلام وقتتون بخیر. کارهایی مثل تغییرات سن، خرید سربازی، صدور گواهی، در اختیار قرار دادن سوالات استخدامی، تغییرات شناسنامه، خرید مدرک تحصیلی، هویت جدید و اینجور خدمات حقوقی که یک کانال تلگرامی بخواد کلا این کارها رو انجام بده مجازه و شرعا حلاله و غیرقانونی هست یا نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ،اگر بتوانید نسبت به انجام این امور مجوز بگیرید اقدام شما قانونی محسوب می‌شود در غیر اینصورت اقدامی غیر قانونی تلقی کنید .

چون متولی جذب و ترخیص سربازی حوزه نظام وظیفه ناجا می باشد ، تمامی اطلاع رسانی ها ی خارج از این حوزه و سازمان نامعتبر و بلااثر می باشد .

سلام اعتماد نکنید چون اصولا مجوز ندارند

با درود ، دوست عزیز ، سوالات تون کلی و متنوع هستند ، برخی موارد مثلا ارایه خدمات مشاوره و تهیه و فروش سوالات استخدامی ادوار قبلی، منع قانونی ندارد ولی برخی موارد مثل خرید سربازی که دولت مجوز آنرا به شخص نداده غیر قانونی است و هر کار غیر قانونی معمولا غیر شرعی هم هست.
بهتر است مراتب را از پلیس فتای محل استعلام کنید تا فردا تخلف محسوب نشود. چون نظارت بر چنین موارد ، بعهده پلیس فتا هست

با سلام،خیر غیر قانونی است و غالبا کاری انجام‌ نمیدهند و کلاهبرداری است یا اگر انجام دهند در استعلام‌ جعلی بودن آن مشخص و موجب دردسر است .طرف این کانالها نروید.

با سلام هرگونه اقدامی که از طریق مراجع رسمی و قانونی قابل انجام نباشد غیرقانونی است.

با سلام هم جرم هست و هم غیر اخلاقی و هم غیر شرعی