آیا پلیس اخلاقی حق رسیدگی به این عمل را دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۸ #13054708

سلام خدمت اساتید
اگر رابطه نامشروع در ماشین به دور از ملاء عام باشد (مثلا در جایی دور افتاده که اساسا کسی تردد نمیکند)
اساسا پلیس امنیت اخلاقی میتواند مثلا از شهر خارج شده و به کوهستانی وارد شود و شما را به علت رابطه نامشروع در وسیله نقلیه تحویل مراجع ذی صلاح بدهد؟
آیا با توجه به ماده ۱۰۲ ق.آ.د.ک این کار خلاف قانون نیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به عنوان ضابط انجام وظیفه نموده منتها تشخیص و انطباق مورد با جرایم موضوع قانون مجازات در صلاحیت دادگاه است، امکان دفاع دارد.

مکانی که قابلیت تردد داشته باشد ولو تردد صورت نگیرد مرئی و منظر عام محسوب می‌شود لذا قابل تعقیب است.

سلام
صرف در خلوت بودن با نامحرم به نحو مذکور در سؤال در صورتی که مرتکب جرمی نشوند در قانون جرم شناخته نشده اعم از اینکه در منزل یا داخل وسیله نقلیه باشند زیرا به موجب این ماده رابطه نامشروع و یا عمل منافی عفت را از قبیل تقبیل یا مضاجعه مثال زده است.

بلی میتوانند اقدام نمایند

سلام
بله قطعا قابلیت پیگیری دارد

باسلام
در برخی جرایم مخصوصا روابط نامشروع و زنا و نظایر آن ،در صورت مشاهده ضابطین قضایی بایستی اقدامات انجام گیرد و ربطی به جا و مکان نخواهد داشت

سلام. ماده ۱۰۲ گفته حق تعقیب که مربوط به دادسرا هست را ندارد و همچنین حق تحقیق ندارد. ولی نسبت به دستگیری این حق را دارد حتی جایی که رفت و آمد نبوده . برای اطلاع بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا توضیحات کامل داده شود