آیا نیازه که من حضورا حکم وزارت کار رو به این دادگاه ببرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۷ #13053530

سلام وقت بخیر. بعد از لازم الاجرا شدن حکم جلسه هییت تشخیص درخواست اجرا رو به دفتر خدمات الکترونیک دادم و کمی بعد پیامک ارجاع پرونده به دادگاه عمومی حقوقی شهید صدر اومد. الان یک ماهه که هیچ ابلاغیه ای توی سامانه ثنا ثبت نشده اما توی سایت adliran با وارد کردن شماره پرونده متوجه شدم برای ۲۶ فروردین وقت نظارت برای پروندم در نظر گرفته شده. میخواستم بدونم این وقت نظارت به چه معنیه و آیا نیازه که من حضورا حکم وزارت کار رو به این دادگاه ببرم یا این کار فقط توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام میشه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی حتما ارائه نمایید

با سلام
اجرائیه دادنامه اداره کار از اجرای احکام مراجع قضایی انجام میگیرد

با سلام
حتما حضوری تشریف ببرید و حکم هیات رو ارائه بدهید و الا به عنوان عدم حضور ثبت و به ضرر شما تمام خواهد شد