کسی که آزادی مشروط داشته باشد و پنج سال از آن میگذرد،سوءسابقه دارد و نمیتواند در تپسی کار کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #12886794

اگر برای تاکسی تپسی سوپیشینه بگیرن، کسی که سابقه موثر داشته باشه، ولی مدت ۵ سال از دستگیری و آزادی مشروط میگذره، بازم سابقش میاد رو نمیتونه تپسی کار کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با نظر آقای معززی موافقم

سابقه موثر کیفری حذف نمی گردد ودرگواهی صادره منعکس می گردد .

سلام .
ماده ۲۵- محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می کند:
الف- هفت سال در محکومیت به مجازات های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی
ب- سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنی علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار
پ- دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنی علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج
تبصره ۱ـ در غیر موارد فوق، مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لکن در گواهی های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات
تبصره ۳- در عفو و آزادی مشروط، اثر تبعی محکومیت پس از گذشت مدت های فوق از زمان عفو یا اتمام مدت آزادی مشروط رفع می شود. محکوم در مدت زمان آزادی مشروط و همچنین در زمان اجرای حکم نیز از حقوق اجتماعی محروم می گردد.

با سلام و احترام
سو سابقه موثر حتی با گذشت زمان هم از بین نرفته و در استخدام افراد تاثیر خواهند داشت

بله درست است کسی که سوء سابقه دارد در شرکت هایی که برایشان مهم است این مسئله نمی تواند کار کند