شکایت از دادیار به دلیل عدم توجه به عنوان تقسیم‌نامه اراضی کشاورزی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۲۴ #12771154

سلام بر وکلای ایران زمین، ۱۵ هکتار زمین کشاورزی + ۱۵۰۰ متر خانه مسکونی تمام اموال پدربزرگم بود. شکایت کردم، زمین کشاورزی
را تقسیم‌نامه نوشتم و از دایی خود تحویل گرفتم.
بابت خانه مسکونی شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق کردم. دایی به صورت هوشمندانه و زیرکانه تقسیم‌نامه اراضی کشاورزی را که من امضا و تحویل گرفته بودم به دادیار و دادستان ارائه نمود و دادستان و دادیار را به نوعی گمراه کرد.
دادنامه صادر کردند و برای دایی منع تعقیب صادر شد. هر چه به دادستان اعتراض کتبی وشفاهی کردم قبول نشد و پرونده مختومه شد. با عکسبرداری از پرونده معلوم شد که دایی دادستان را گول زده است. خواهشمندم بفرمایید دادستان مقصر است که عنوان تقسیم‌نامه را نخوانده یا دایی که تقسیم‌نامه اراضی کشاورزی را به جای رضایت‌نامه ملک مسکونی وارد پرونده‌ کرده است؟ ممنون از شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که جهت اظهارنظر دقیق بایستی مدارک و مستندات شما مورد بررسی همه جانبه قرار گیرد.

سلام
با توجه به موضوع می بایست ابتدا تمامی مدارک شما بررسی گردد.

باسلام، جهت دریافت راهنمایی موثر می بایست مدارک شما و قرار صادر مورد بررسی قرار گیرد.

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه وراث یک ملک مشاعی، همگی در جزءجزء ملک مشاع شریکند و مالک بودن تمام یا بخشی از ملک نیز از ارکان اساسی طرح شکواییه کیفری تصرف عدوانی است؛ لذا حتی در صورت وجود تقسیم نامه پیرامون ملک مزبور نیز، نیز شکایت رفع تصرف عدوانی کیفری از طرف یکی از وراث علیه سایرین مسموع نبود و با منع تعقیب مواجه میگردید لذا لازم است دراینخصوص از طرح شکایت کیفری یا پیگیری اعتراض به قرار کیفری صادره، منصرف گردید چون نتیجه ای در بر نخواهد داشت و لذا میبایست دراین زمینه به دنبال راه حل حقوقی و اقدام از طریق دادگاه های حقوقی باشید و در این راستا؛ گرچه اظهارنظر دقیق پیرامون پرونده، مستلزم بررسی و مطالعه دقیق اسناد و مدارک موجود در دست شما و نیز بررسی ماوقع حادث و ماوقع معاملی و ماوقع قضایی پرونده است لکن بطور کلی توصیه میشود درصورتی که راجع ملک مسکونی به جا مانده، هنوز تعیین تکلیف قضایی نشده است؛ به استناد گواهی انحصار وراثت پدربزرگ که بیانگر حق و حقوق مالکانه شما در ملک بعنوان یکی از وراث میباشد؛ فعلادعوای خلع ید مشاعی از ملک را طرح نموده و ملک را از تصرف متصرفین و کلیه وراث خارج نمایید تا سپس درخصوص اقدامات بعدی برای دریافت سهم الارثتان از ملک مزبور با مشورت وکیل تصمیم گیری شود.

با سلام
دادخواست رفع تصرف به مرجع حقوقی تقدیم نمائید

شما می‌توانید به قرار منع تعقیب صادره توسط دادستان اعتراض کنید. برای این کار، باید لایحه اعتراضیه تنظیم کنید و به دادسرا ارائه دهید. در لایحه اعتراضیه، باید دلایل و مستندات خود را مبنی بر اشتباه دادستان در صدور قرار منع تعقیب ذکر کنید.از دادستان هم به علت عدم دقت و ظرافت میتوانید به مراجع نظارتی شکایت کنید و علیه دایی خود هم باید بتوانید سونیت آیسان را اثبات و شکایت نمایید البته همه اینها با توجه به گفته های سما ذکر شده و در نهایت بهتر است یک وکیل پرونده شما را مطالعه نموده و نسبت به پرونده راهکار ارائه دهد و نه فقط نسبت با اظهارات شما

سلام ابتدا باید بررسی شود دلیل صدور قرار منع تعقیب احتمالی چیست هرچند این امکان وجود دارد که بنا بر بررسی دقیق نسبت به اقدام کیفری و یا تقدیم دادخواست مبنی بر رفع تصرف و یا ممانعت از حق اقدام نمایید ولی اظهار نظر دقیق در این خصوص منوط به بررسی دادنامه و مدارک موجود است