دستور در مقام نیابت قضایی چگونه است و به کجا داده میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۹۶ #12757079

با سلام و احترام. خسته نباشید.
نیابت قضایی برای اجرای دستور جلب باید حتما به دادگاه حوزه نیابت‌ گیرنده داده بشه یا شعبه اجرای احکام نیابت‌ دهنده می‌تونه مستقیما به کلانتری حوزه نیابت‌ گیرنده دستور بده؟ دستور در مقام نیابت قضایی چگونه است و به کجا داده میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه نیابت تسلیم میگردد و شعبه نیابت دستور جلب را به کلانتری حوزه قضایی نیابت گیرنده صادر می نماید.

نیابت حتما باید به دادگاه نیابت گیرنده داده شود تا دادگاه به کلانتری مربوطه دستور دهد.

نیابت را به حوزه قضایی مقصد برده و انجا جهت انجام کار شما نامه به کلانتری محل میدهد

بایستی نیابت را به حوزه قضائی مقصد ببرید و مقصد نامه به کلانتری بدهد .

اجرای احکام نیابت دهنده . دستور جلب را به اجرای احکام نیابت گیرنده اعلام میکند و اجرای احکام‌نیابت گیرنده به کلانتری دستور میدهد برای جلب متهم