اموال با همین قیمت به مزایده میرود و تا بعد از انجام مزایده نمیتونن منو جلب کنن؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۶ #12715544

با سلام
بنده برای محکومیت مالی به زندان افتادم و با ثبت دادخواست اعسار و بازداشت وثیقه ملکی از زندان آزاد شدم، اعسار من رد شد و به وثیقه گذار ابلاغ کردنن تا منو ظرف بیست روز معرفی کنن، در این حین یکی از آشنایان برای من مالی به دادگاه معرفی کرد. اون موقع کارشناس رسمی اون اموال را به مبلغ هفتصد میلیون تومن قیمت گذاری کرد ولی مراحل مزایده بخاطر کرونا طول کشید و وقت اعتبار شش ماهه کارشناسی منقضی شد و دادگاه مجددا قرار کارشناسی صادر کرد و یه کارشناس دیگه انتخاب کردن ولی کارشناس جدید قیمت بسیار کمی حدود هفتاد میلیون تومن یعنی ده درصد قیمت کارشناس قبلی برای اموال زد و من اعتراض زدم و درخواست هیات سه نفره دادم ولی متاسفانه توی مدت ده روز موفق به تهیه هزینه کارشناسی نشدم و وقت تموم شد، سوال من اینه که آیا با این وضع که قیمت این کارشناس تفاوت فاحشی با قیمت قبل داره و این قیمت کارشناس دوم نه تنها کفاف بدهی من رو‌نمیده بلکه یک دهم میزان بدهی من هم نیست آیا الان میتونن منو جلب کنن یا اموال با همین قیمت به مزایده میره و تا بعد از انجام مزایده نمیتونن منو جلب کنن؟ متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
فعلا دستور جلب صورت نمی‌گیرد.

نظربه توقیف ملک فعلا جلب شما منتفی خواهد بود

با سلام
باتوجه به توقیف ملک فعلا جلب نخواهید شد .

باتوجه به توقیف ملک و عدم ابلاغ نظریه هیات کارشناسی فعلا جلب شما منتفی است

درود
اگر مهلت اعتراض به کارشناسی تمام شده دیگر نمی توانید کارشناسی جدید بخواهید.

با سلام
ماده ۷۵ قانون اجرای احکام مدنی در این خصوص مقرر می دارد : « قسمت اجرا ارزیابی را بلافاصله به طرفین ابلاغ می نماید . هر یک از طرفین می تواند ظرف سه روز از تاریخ ابلاغ ارزیابی به نظریه ارزیاب اعتراض نماید . این اعتراض در دادگاهی که حکم به وسیله آن اجرا می شود ، مورد رسیدگی قرار می گیرد و در صورت ضرورت با تجدید ارزیابی قیمت مال معین می شود ، تشخیص دادگاه در این مورد قطعی است .»

با توجه به توقیف مال فعلا جلب صورت نمیگیرد