مراحل اثبات مالکیت جهت ترخیص خودرو، بدون داشتن مدارک، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۸۳ #12595269

باسلام
خودروی بنده بدلیل پارک ممنوع به پارکینگ راهنمایی و رانندگی منتقل شده،بنده بعنوان صاحب خودرو تمامی مدارکم سرقت گردیده و حالا برای ترخیص خودرو مدارک خودرو احتیاج میباشد،ستاد ترخیص نامه داده که به قاضی بدم برای اثبات مالکیت خودرو و اینکه خودرو رو به چه کسی تحویل دهد و قاضی توی جواب میگه در صلاحیت ما نیست که مشخص کنیم که خودرو به چه کسی تحویل داده شود.
الان یکساله که بنده رو معطل میکنن،تکلیف چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با سلام مجدد شما می توانید با مراجعه به پلیس راهور و ارائه کارت ملی خود گواهی از پلیس راهور مبنی بر اینکه این ماشین با چنین شماره ای به نام شما هست دریافت کنید و با آن گواهی به ترخیص خودرو روید و خودرو خود را تعویض کنیم الا ای حال اگر این مقدور نبود شما می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه بکنید تقاضای کارشناسی بکنید تامین دلیل دهید کارشناس به محل پارکینگ مراجعه کند تمامی مشخصات ماشین را بنویسد اعم از شماره بدنه خودرو شماره خودرو شماره موتور و با نامه کارشناسی به محل صدور المثنی و تعویض پلاک روید و کارت المثنی خودرو خود را تحویل بگیرید

عجیب است که چرا تابحال برای گرفتن مدارک المثنی اقدامی نکرده اید
هرچه زودتر برای گرفتن مدارک المثنی کارت ماشین به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید. و مراحل زیر را انجام دهید:

ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یا سرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از ۱۰ روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
اگر مالک برای گرفتن کارت یا سند حاضر نمی شود و نماینده قانونی او قصد انجام این کار را دارد باید به هنگام مراجعه وکالتنامه قانونی جهت اخذ خدمات ارائه دهد.