راهی هست که بشه بدون اصل این مدارک که پیش پدرشوهرمه انتقال سند صورت بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۹ #12570362

باسلام و وقت بخیر.شوهرم قصد داره سند ثبتی یک واحد از آپارتمانی رو که پدرش تازگی بنام همسرم زده بنام من کنه اما جز سند تک برگ واحد آپارتمان که بصورت ثبتی هست هیچکدوم از مدارک مثل پایان کارو صورت مجلس تفکیکی رو نداریم.در واقع نزد پدر شوهرم هست که ایشون هم اصلا همکاری نمیکنه و راضی به اینکار نیست

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام ...از مراجع مربوطه بادر دست داشتن سند اداره ثبت وشهرداری میتوان دریافت کرد

می توانید ازشهرداری پایانکاربگیرید وملک راانتقال دهید

برای تحصیل پایان کار و صورت مجلس تفکیکی می توانید به ترتیب از شهرداری و اداره ثبت اقدام نمایید

می توانید به شهرداری مراجعه نماید وادعای مفقود شدن نماید واز شهرداری تحویل بگیرید.

به سامانه ثبت اسناد و املاک وارد شوید و تمامی مراحل ثبت و انتقال مالکیت را کامل توضیح داده و از همون سامانه هم اقدام کنید

پایان کار رو از شهرداری و صورت مجلس را از اداره ثبت اخذ کنید