رای اداره کار به نفعم صادر شد، شرکت پول نمیدهد چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۵ #12556653

رای اداره کار به نفعم صادر شد، ولی شرکتی که در ان کار میکردم رای را اجرا نمیکند حال با توجه به اینکه محکوم علیه شرکت است چکاری انجام دهم در اجرا احکام دادگاه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پس از اینکه تقاضای اجرای رای را دادید و پرونده به اجرای احکام رفته و در آنجا مال و اموال شرکت و علی‌الخصوص حساب شرکت را توقیف نمایید

سلام
باید اداره کار قطعیت رای صادر شده را گواهی نمایند و سپس شما با داشتن رای به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه بنماید
درخواست مذکور به یکی از شعب دادگاه ها ارسال و آن ها برای شما اجراییه صادر و سپس اجراییه به اجرای احکام ارسال می گردد تا نسبت به اجرای رای اقدام گردد