با تنظیم شکایت از جانب بنده، امکان خروج از کشورم وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۷ #12538799

سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم من یه شکایتی رو تنظیم کردم توی کلانتری و یه پرونده در دادسرا خودم به جریان انداختم
الان اگه بخوام برم سفر خارج از کشور ممنوعیتی نداره؟
ممنوع الخروج نیستم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما شاکی هستید بابت ممنوع الخروجی نگرانی وجود ندارد .‌تحت شرایطی ممنوع الخروجی برای متهم صادر میشود

سلام شاکی ممنوع الخروج نمی شود؛ متشاکی در صورت صدور قرار ممنوع الخروجی از سوی دادستان مشروط به شرایط قانونی ممنوع الخروج خواهد شد.

با سلام
خیر صرف طرح شکایت در کلانتری یا دادسرا باعث ممنوع الخروجی نمی شود مگر بعد از صدور حکم قطعی محکومیت به دستور قاضی پرونده و یا در برخی جرایم که بیم فرار و خروج از کشور... متهم .....باشد قاضی دستور ممنوع الخروجی متهم را صادر کند.
تاکید میکنم متهم نه شما.
با تشکر دربر

سلام
کسی که شاکی پرونده هست ممنوع الخروج نمی شود. این متهم است که در برخی موارد به دستور مقام قضایی ممنوع الخروج می شود نه شاکی . اما بهتر است که خروج خود را به شعبه اعلام نمایید تا چنانچه نیاز به اخذ وکیل جهت پیگیری پرونده باشد پیش از خروج اقدام نمایید .