میخواهیم به استناد حکم حجر صادره سند و انتقال صورت گرفته از برادرم که در زمان حجر ایشان صورت گرفته اقدام کنیم؛ آیا این امکان وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #12520179

پدرم زمین مزروعی اوقافی بمساحت ۶۵۰۰ متر مربع سال ۶۲ خرید سپس در سال ۸۲ برادر بزرگترم بدون پرداخت هیچ پولی پدرم را بردا و سند را در دفتر تولیت وقفی مربوطه بنام خود منتقل نموده و یکسال بعد یعنی در سال ۸۴ برادرم محجور شده و حکم حجرش صادر شده و در سال ۸۶ نسبت به فروش آن و انتقال بغیر اقدام نموده و اکنون پس از سالها با مراجعه به دادگاه میخواهیم به استناد حکم حجر صادره سند و انتقال صورت گرفته از برادرم به غیره که در زمان حجر ایشان صورت گرفته اقدام کنیم که سند و زمین به برادرم برگردد و سپس بعنوان ورثه پدرم تقاضای ثمن معامله و زمین انتقال گرفته از پدرم به برادرم را داشته باشم آیا این امکان وجود دارد و اینکه گذشت زمان تاثیری دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

با سلام
بله این امر مقدور میباشد البته در صورتیکه بتوانید با اسناد و مدارک و شواهد محجوریت ایشان را در تاریخ معامله اثبات نمایید

با سلام
اگر مدارک پزشکی ویا شاهد برای محجوریت برادرتان را داشته باشید که اثبات کند در زمان معامله محجور بوده می توانید اقدام کنید چون معاملات در زمان محجوریت باطل است